LE SAFRAN DE ROMEGIER, en verksamhet belägen i Ardèche, är specialiserad på odling av ekologisk saffran enligt hantverksmetoder. Vår saffran odlas, plockas, rensas för hand och torkas av oss. Den kommer från ett naturligt jordbruk utan bekämpningsmedel eller kemiska produkter. Vår saffran är av första klass enligt standarden ISO 3632-2 och har fått guldmedalj 2018 vid den allmänna jordbrukstävlingen, samt även medalj 2023.
Vi erbjuder ett brett utbud av produkter:
- saffranspistiller
- gourmetkorg bestående av produkter med saffran
- presentlåda med produkter med saffran
- kallpressad tvål med saffran
- ekologiska saffranlökar
De stora sardiska ravioli är fyllda med ricotta (mjukt ost) och citron och förkroppsligar enkelheten och renheten i de medelhaviska smakerna, vilket erbjuder en fräsch och raffinerad kulinarisk upplevelse. Denna ravioli representerar en perfekt harmoni mellan sötman och den omslutande mjukheten hos ricottan och den citrusaktiga smaken av den vibrerande fräschören hos citronen, innesluten i en delikat pastadeg.
Farina "00", vatten, Lievito Madre (naturlig jäst av vetemjöl typ 0 i pulverform, jäst, maltade spannmålsmjöl,) salt, solrosolja, olivolja, körsbärstomater, tomat, buffelmozzarella, extra jungfruolivolja.
Toblerone är ett populärt schweiziskt chokladmärke känt för sin distinkta triangulära form och unika smak. Det skapades först 1908 av Theodor Tobler och Emil Baumann i Bern, Schweiz.
Namnet "Toblerone" är en kombination av grundarens efternamn, Tobler, och det italienska ordet "torrent", som betyder nougat. Chokladbaren består av mjölkchoklad med honung och mandelnougat, vilket ger en rik och lyxig smak.
Den ikoniska triangulära formen representerar Matterhorn i de schweiziska Alperna, vilket hyllar dess schweiziska arv. Toblerone har blivit en älskad delikatess världen över, som erbjuder en härlig kombination av len choklad och krispig nougat.